اختصاصی جامعه سینما: دکترمحمود عزیزی کاندیدای مجلس در بحث شبانه گروه تلگرامی کافه هنر با محوریت ضرورت و داشتن کرسی هنر در مجلس گفت :
قدرت چیزی جز ساخته و پرداخته ما نیست پس میتوانیم انرا همانطور که میخواهیم تغییر دهیم. مشکل تاریکیست که میتوان با یک شمع شروع کرد.وی ادامه داد: انقدر به ما آموخته اند که این کار تو نیست که « این کار تو نیست» جزیی از فرهنگ ما شده است.
وی افزود: شغل ما در قانون تعریف دارد ما کارگران فصلی هستیم. اوقات بیکاری چه میشود حقوق مولف برای ما ضروری است.
در ادامه برخی از هنرمندان درباره حضور دکتر عزیزی در مجلس تصریح کرده اند
درشایستگی اقای دکتر عزیزی برای حضور در چنین حوزه های اجتماعی قانونگذاری و تصمیم گیری شکی نیست
هم چنین به نقل از دکتر ایوبی امده است :برای یک مدیر فرهنگی رفتن شخصیت فرهیخته ای چون دکتر عزیزی به کمیسیون فرهنگی یک رؤیای شیرین است. آرزویی که با همت و پشتکار دست یافتنی است.
محسن شایان فر از تهیه کنندگان سینما نیز افزود :مشکلات هنرمندان باید اسیب شناسی شود تا به صورت لایحه توسط نمایندگان مطالبه شود
همچنین به نقل از سعید اسدی کارگردان سینما امده است :در سالیان اخیر کاستی در ادراک درست فرهنگی در قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون، که وظیفه ذاتی مجلس شورای اسلامی است، نشانه ای از فقدان متخصصان کاردان فرهنگی و هنری در میان قانونگذاران و به ویژه کمیسیون فرهنگی مجلس بوده است. چنانکه تعاریف غریب فرهنگی مجلس از کنش و تولید هنری باعث شده در تصویب بودجه ،ایجاد فرصت های قانونی برای اصلاح ساختار دولتی مرتبط با امور هنری و همچنین صفت و خصلت تشکل های صنفی هنرمندان و مسائل مرتبط با آن در تصویب لوایح و ارائه ی طرح ها همواره با تعلل و تعویق و البته با تصمیم های بعضا دور از مصلحت هنرمندان و جامعه همراه بوده است. حضور هنرمندان دانشور و مجرب در امور سیاستگذاری و اجرایی حوزه ی فرهنگی فرصت کم نظیری است که باعث امیدواری به تغییر وضع موجود و بهبود شرایط خواهد شد. این امید برای ورود شخصیتی چون آقای دکتر عزیزی نه فقط برای تئاتر ایران، بلکه برای تمامی حوزه های فرهنگی و هنری فراهم خواهد شد.
دکتر محمود عزیزی، مرد کوشای فرهنگ و هنر، حضور شخصیتی را در خاطره ی تاریخی ما به یاد می آورد که نسل هایی از هنرمندان امروز را آموزانده و پرورانده ، و در دوران گذار تئاتر ایران از پیش از انقلاب به پس از آن نقش موثری در احیا و رونق هنری و فرهنگی آن داشته و البته اهتمام ایشان برای تحقق و استمرار هنر ایرانی آشکار و ستودنی بوده است. دغدغه های صنفی و برنامه های توسعه طلبانه و تحول خواه ایشان در هر گفت و گوی عمومی و خصوصی بروز و نمود داشته و دارد، و بر آمده از روح پژوهش محور ایشان به عنوان یک شخصیت برجسته دانشگاهی است. مشی فرهنگی بدون سیاست زدگی مرسوم و خواستهای جناحی متعارف از ایشان امید رواداری با اهل فرهنگ را در مجلس نوید خواهد داد و امکان بروز صدای ما در میان خانه ی ملت خواهد بود.
امید به درآمدن ایشان در کسوت قانونگذار با اراده ی اهل فرهنگ و مردم فرهنگ دوست مقدور خواهد شد.
کوشش برای توسعه فرهنگی به عنوان شرط لازم برای سایر توسعه های ضروری جامعه امروز ایران منوط به حمایت اهل فرهنگ و هنر از وجود صدای فرهنگ در بطن قوه ی قانونگذاری است. و روشن است که جز قانون، به عنوان دستاورد بزرگ انسان برای تکوین تمدن دور از قهر و خشونت، راهی برای تداوم فرهنگ عالی بشری وجود ندارد.
کافه هنر یک گروه تلگرامی با ۵۰۰ عضو به مدیریت محسن شایانفر است که هر شب پیرامون یک موضوع تخصصی سینمایی بحث و تبادل نظر می شود .