مختص جامعه سینما:کاوه طالبم درباره squid game نوشت : «بازی مرکب» نظیر یک تابلوی نقاشی بیانگر ولع سیری ناپذیر انسان است .سکویید (squid) یک جانور دریایی است که ظاهری شبیه به اختاپوس دارد و یکی از ویژگی های مهم آن اینست که می تواند برای محافظت از خود و یا رسیدن به اهدافش رنگ پوست اش را تغییر دهد.
در عین حال با وجود این توانایی، یکی از غذاهای اصلی برای نهنگ ها می باشد. علاوه بر این، سکویید به طرق گوناگون می تواند طبخ شود. این خوراک که سرشار از انواع ویتامین ها و پروتئین است، خوراکی لذیذ برای بسیاری به شمار می آید.
علاوه بر گوشت اش، بدن این جانور حاوی مایعی است که به عنوان سُسی خوشمزه و با ارزش غذایی بالا برای غذاهای دریایی محسوب می شود.
هدف از این جملات فراهم آوردن اطلاعات زیست شناختی نیست. بل، یافتن وجه استعاری آن با انسان امروزی است که با تمام چالاکی ذهنی و فیزیکی اش در دستان همه فن حریفِ قدرت های خُرد و کلان اقتصادی قرار دارد.
جامعه شناسی تبلیغات و هیجانات زودگذر مخاطبان در اقبال «بازی مرکب»
به واقع، نحوه ی هدایت و به بازی گرفتن او و تعریف و تبیین موفقیت به گونه ای که در ظاهر مطلوب انسان است و در سطح کلان جهت و اهداف دیگرانی قدرتمند تر را تامین می کند. انسانی که در بازی زندگی، مسخ شده و معنا از زندگی اش با سرعتی کم نظیر در حال گریز است.
گِیم( game) در معنای عام اش بازی ادراک می گردد. با این حال تعریف دیگری در دیکشنری وبستر جلوی آن آمده که بدین مضمون است:《مجموعه ای از نکات ضروری برای برنده شدن.》
اساساً زندگی پول-محور یعنی اینکه پول وجه اصلی اکثریت فعالیت های ما حتی ارتباطات و دوستی های ما را فرا بگیرد. صد البته نابرابری انسان ها و تعریف و ارزشگذاری انسان براساس دارایی یکی از پارامترهای زاینده ی این تباهی شده است.
این اثر نظیر یک تابلوی نقاشی بیانگر ولع سیری ناپذیر انسان و پا گذاشتن او به روی همه ی اخلاقیات برای رسیدن به خدای جدیدش، یعنی پول، است.
تماشای این سریال به دلیل به تصویر کشیدن خشونت عریان، سخت است. اما تجربه ای ارزشمند می باشد.